Zuivelcentrum - een waar genot!


Wij zijn specialist in kaasschotels,buffetten en vele soorten kazen. Tevens vindt u bij ons geschenken, honing en bladerdeeg. Bij vragen, contacteer ons!

Kaasschotels


Ontvangt u graag gasten maar hebt u geen zin om de hele dag boodschappen te doen? Mist u liever niets van uw gezelschap omdat u uren in de keuken moet staan? Maak het uzelf dan gemakkelijk en bestel een kaasschotel! Versierd met vers seizoensfruit, eventueel nootjes, dadels en vijgen en uw etentje kan niet meer stuk! Bel ons op voor meer informatie of kom gerust eens langs!

Buffetten

Zit u in een vereniging? Of neemt u de organisatie van uw familiefeest of bedrijfsevenement op u? Wat dacht u van een heerlijk kaasbuffet boordevol artisanale kazen, van zacht tot hard, van courant tot iets speciaals... Uw gasten kunnen aanschuiven aan mooi versierde buffetplanken met een waaier aan lekkere kazen. Kom gerust eens langs voor meer informatie en prijzen! Wij luisteren naar uw budget en zorgen, samen met u, voor een geslaagde avond met kaas en wijn! Tot binnenkort!

Geschenken

Stel zelf een mooie geschenkmand samen met allerlei specialiteiten :
- naar eigen budget
- in een mand of in een vaas,het kan allemaal
Leuk om te geven en leuk om te krijgen!Weyns honingproductenEen specialiteit als geen ander! Vanuit de hele regio komen onze klanten om de bekende Weynís honingproducten te kopen. Dagelijks onderhoudt Weynís honingbedrijf uit Beveren-Waas contacten met de producerende landen: Mexico, ArgentiniŽ, Spanje, RoemeniŽ, Hongarije, ... De kwaliteit wordt dus voortdurend gecontroleerd.

Honing is een levend product, licht verteerbaar en een fantastische bron van energie. Vloeibaar wordt ze meestal in koffie, melk of thee, maar ook in yoghurt, op platte kaas, pannenkoeken en wafels, ...

Vaste honing wordt meestal op de boterham gesmeerd. Honing bevat geen vetten en heel veel calorieŽn en geeft direct veel energie! Kiezen voor goede en zuivere honing ťn variatie is kiezen voor weynís honing. Ons assortiment is zeer uitgebreid omdat elke honing verschillend smaakt en er veel afgeleide producten zijn. Zo vindt iedereen wat hij graag lust.


Bladerdeeg VanmarckeAls uniek verdeler in de streek zijn wij natuurlijk trots op ons breed gamma Vanmarcke bladerdeeg.
Deze bladerdeeg munt uit door het evenwichtig en gezond recept. We hebben er voor uiteenlopende toepassingen.Ga dus met een gerust hart zelf aan de slag!